Crackers Akademie 2018



Představujeme Vám inovovanou Crackers Akademii. Je tu Crackers Akademie 2018.
Začínáme v neděli 4. března. Chyťte svoji šanci. Každý má příležitost.


Nestačí Vám jen základní kurz?
Chcete se více věnovat svému tanečnímu a osobnostnímu rozvoji?
Myslíš na svoji budoucnost?
Tak jsi ten pravý zájemce.
Nastartuj svůj osobní růst právě teď!

V tomto článku najdete přesnou náplň vzdělávacího programu, termíny i pokyny jak se přihlásit.

Co je Akademie. Představujeme Vám Crackers Akademii. Jedná se o unikátní vzdělávací program, nadstavbu základních kurzů Dancing Crackers. Jejím hlavním cílem je aktivní rozvoj v oblastech tance a osobnosti. Akademie se kromě tance zaměřuje na uvědomění si životních hodnot, sebeprezentaci, sebeorganizaci, plánování, komunikaci, odpovědnost a mnoho dalších praktických témat. Získané dovednosti doplňují tradiční vzdělávací systém o chybějící témata “pro život”. Účastníci si absolvováním programu mohou usnadnit svoji budoucnost.

Naše filozofie. Naším heslem, které nosíme ve svých srdcích je “výchova bez poražených”. Víme, jak předejít stresovým situacím a vytvářet ze sebe a z lidí kolem sebe vítěze. Tančíme rádi, jdeme cestou vzájemné podpory. Jsme jedna krev.


Schéma vývoje Crackers Akademie



Trainee program. Prvním stupněm Crackers Akademie je Trainee program. Trainee vstupuje do programu s jakoukoliv úrovní talentu a s velkým přesvědčením a nadšením. Program je zakončený závěrečným testem. Po úspěšném zakončení programu může Trainee pokračovat v navazujícím  programu Master Trainee. 

Master Trainee program. Rozšíření tématických okruhů. Hlubší zaměření osobnostního vývoje. Neustálé zdokonalování v tanečních stylech streetdance prostřednictvím uznávaných a mezinárodních instruktorů.  Program je zakončený závěrečnou praktickou i teoretickou zkouškou před komisí. Po úspěšném zakončení programu je Master Trainee udělen certifikát lektora Dancing Crackers®.



Rozpis Trainee programu:

1) BŘEZEN
Neděle 4.3.
10 - 16 hod, Fitness Pulse Benešov
Zaměření: Taneční styly streetdance; videorozbor stylů a specifikace hudby; charakteristické prvky základních stylů; rozpoznání tanečních a hudebních stylů

2) DUBEN
Neděle 1.4.
10 - 16 hod, Fitness Pulse Benešov
Zaměření: Historie a vize Dancing Crackers; rozbor mého oblíbeného tanečního stylu; tvorba sestavy, choreografie

3) KVĚTEN
Neděle 20.5.
10 - 16 hod, Fitness Pulse Benešov
Zaměření: teorie lektorství; specializace na osobnost lektora Dancing Crackers; rozbor výuky tance v jednotlivých věkových kategoriích

4) ČERVEN
Neděle 10.6.
10 - 16 hod, Fitness Pulse Benešov
Zěměření: První příprava na závěrečný test; příprava na učení v kurzech; techniky a tipy pro výuku; jak se zachovat v kritických a nepříjemných situacích

5) ZÁŘÍ
Termín bude upřesněn
10 - 16 hod, Fitness Pulse Benešov
Zaměření: Příprava na závěrečnou zkoušku + příprava na přestup do Master Trainee programu (nepovinné)



Vedení Crackers Akademie

Jaroslav Havelka

Jaroslav je zakladatelem taneční skupiny Dancing Crackers. Má 23 let zkušeností v oboru a je jedním z průkopníků stylu streetdance a autorem největšího tanečního projektu v ČR vůbec - Tancuj a nedrob!. Je specialistou na rozvoj v oblasti tance, lektorství, rozvoje osobnosti a překonávání lecjakých životních překážek. Jeho heslo “i bez talentu můžete dosáhnout v tanci nejvyšší mety” je více než příznačné. Jaroslav se skupinou je držitelem Českého tanečního rekordu, a za jeho kariéru s ním tancovalo přes 300 000 lidí.

Michaela Reissig


Michaela je profesí krizovou manažerkou. Má 19 let zkušeností v B2C i B2B sektoru z toho 10 let zkušeností v oblasti osobního a firemního rozvoje obchodu a více než 16 let rodičovské praxe. Úspěch postavila na úsilí a odhodlání chopit se nových výzev a odpovědností. V oblastech, ve kterých působí, patří k lídrům. Pracuje na základě vysokých standardů. Její hlavní disciplíny jsou managing, leadership, alternativní psychologie, psychosomatika, koučing, mentoring a vzdělávání. Je trenérkou programů zaměřených na dovednosti jako je komunikace, vyjednávání, time management a osobní růst všeobecně. Umí být pevným opěrným bodem v jakémkoliv prostředí.




Podmínky

Účastníci naší akademie jsou kluci i holky, muži i ženy s dolní věkovou hranicí 12 let. Horní věková hranice omezení nemá. Tanec a práce na sobě prostě baví všechny. Začít můžete v každém věku, v pubertě i dospělosti. Není podmínkou být členem kurzu Dancing Crackers.

Program je tvořen 5 termíny (březen, duben, květen, červen, září). Podmínkou pro úspěšné zakončení je 80% účast a dostatečná úspěšnost při závěrečném testu.

Cena je dotována skupinou Dancing Crackers. Hradí se 500 Kč / 1 termín. (Předplácí se 3 termíny dopředu, poté zbylé 2.) Občerstvení zdarma.


Přihlášky

Zájemci o Trainee program 2018, hlaste se na jarda@dancingcrackers.cz nebo 605 182 622.
Omezená kapacita. Místo má ten, kdo se přihlásí dříve.





S láskou k tanci,
s vírou v Dancing Crackers.

Denisa Říhová
Dancing Crackers ®
Manažerka

Mohlo by Tě zajímat:

Zatanči si v hudebním videoklipu!

Plánujeme: Vánoční soustředko a vylepšenou Crackers Show

TOP 10 vlastností lektora

Vánoční soustředko: 5 bleskových otázek a odpovědí