Vánoční soustředko: 5 bleskových otázek a odpovědí

O tom, že se chystá Vánoční soustředko, jsme Tě informovali už v přechozím článku. Rádi bychom Ti přiblížili pár "PROČů" a "PROTOŽů", které se soustředka týkají. Jaké PROČ je pro Tebe tím nejsilnějším?



1) Proč vzniklo Vánoční soustředko?
Každý nemá možnost se účastnit soustředění kvůli omezené kapacitě. Chceme udržet rodinnou atmosféru, individuální přístup. Chceme, aby se tanečníci poznali a upevnili své vzájemné vazby. V momentě soustředění jsme pro tanečníky náhradní rodinou. Proto dáme přednost vícero soustředění o menší kapacitě.

2) Proč bych se měl/a účastnit?
Získáš motivaci. Připomeneš si, jak je streetdance pestrý. Setkáš se s lidmi, kteří jsou naladěni na stejnou frekvenci - milují tanec! Poznáš další takové. Sblížíš se s lektory. Odjedeš jako tanečník, který je o "level" výš. Rozvineš své umění. Odvezeš si nové kroky, které Ti už nikdo nevezme.

3) Proč mají šanci i nejmenší tanečníci?
Jedná se o 2 noci, 3. den pojedeme domů. Ideální pro naše nejmenší tanečníky. Přece jen, 2 noci bez maminky jsou pro začátek jednodušší. Naši nejmenší tanečníci mají na soustředění náhradní maminku, která dohlíží na jídlo, čištění zoubků, pravidelnou hygienu a případné stýskání. Občas má i funkci budíku a hodinek :-)

4) Proč soustředění pomůže rodičům?
Poslední víkend před Vánoci má hlava rodiny mnoho povinností. S větším klidem jdou přípravy jako po másle. Můžete se více soustředit, zařídit poslední záležitosti, zatímco tanečníci budou s námi ve svém živlu. Budou šťastné.

5) Proč na soustředění nikdo nekouří?
Protože jsme nekuřáci. A co je na tom nejlepší? Nikomu cigarety nechybí, nikdo je nehledá. Nikomu to nepřijde divné, protože naše přirozené prostředí je bez cigaret. Ten, kdo kouří, u nás není frajer a borec. Na soustředění je příšný zákaz cigaret, alkoholu, drog a návykových látek. Obrovskou přidanou hodnotou Dancing Crackers je 100% nekuřácký tým. Můžeme se více věnovat tanečníkům. Tanečníci nedýchají načichnuté oblečení kuřáka. Tanečníci nevidí, jak si lektor odchází tzv. "na jednu". Jediný kouř, který se na soustředku objeví je z mlhovače na diskotéce :-)


Informace o soustředění naleznete na webu.

S láskou k tanci,
s vírou v Dancing Crackers,
Denisa Říhová
Denča


Mohlo by Tě zajímat:

Zatanči si v hudebním videoklipu!

Plánujeme: Vánoční soustředko a vylepšenou Crackers Show

Crackers Akademie 2018

TOP 10 vlastností lektora