Plánujeme: Vánoční soustředko a vylepšenou Crackers Show

Mnoho z vás plánuje s předstihem. My také. A když už je plán na stole, je na čase se o něj podělit. Jak to tedy všechno bude a jaké novinky s sebou přináší 10. sezóna?


Vánoční soustředění (1. ročník)

Pátek 15. až neděle 17. prosince 2017
Před Vánoci je asi každý tak trochu ve spěchu. Pochopitelně. Stihne Ježíšek zařídit všechny dárky? Kdo sežene stromeček, kdo nazdobí stromeček, pečení cukroví, vánoční úklid, plány návštěv a mnoho dalšího. Každý toho má až nad hlavu - a právě proto jsme se rozhodli ulehčit rodičům i tanečníkům. Poslední víkend před Vánoci proběhne Vánoční soustředko. Bude mít letos premiéru. Rodiče budou moci využít tento čas a v klidu zařizovat, každá hodina navíc se hodí. Mezitím o jejich (= naše) tanečníky bude dobře postaráno. Užijeme si zábavu a posuneme se v tanečním vzdělání zas o kousek dál.

Soustředko bude v Benešově ve Fitness Pulse. Plánujeme, že si budeš moci vybrat variantu s přespáním nebo bez. Přihlašování bude probíhat přes webovou aplikaci CRACKERSis (tlačítko Soustředka). Přípravy vrcholí. Hned, jak spustíme registrace, ozveme se! :)


Crackers Show (až) v novém roce

Sobota 27. a neděle 28. ledna 2018
Pokud u nás nejsi nováčkem, tak dobře víš, že Crackers Show (dále jen CS) byla vždy předvánoční akce. Stále platí, že jde o setkání tanečníků Dancing Crackers, taneční přehlídka pro rodiče, příbuzné a kamarády okořeněná doprovodným programem. Je zároveň odměnou a motivací. Odměna za píli a výkony v prvním pololetí a obrovský motor do druhého pololetí.

CS v 10. sezóně se bude lišit ve 3 hlavních bodech:


1. Akce bude symbolicky uzavírat 1. pololetí. Koná se poslední víkend v lednu.


2. Rozdělíme všechny kurzy do 2 dnů. Když budeš chtít, můžeš přijít oba 2 dny. 2x více zážitků, 2x více atmosféry, 2x více energie. (Předesílám, že závěrečná akce na stadionu na konci sezóny - E-motion - zůstane společná a nerozdělená.)


3. Členové mají vstup na svůj den zdarma.


Tvůj diář čeká na 15.+16.+17. prosince a 27.+28. ledna.
Nezapomeň.
Zaznamenej :)



S láskou k tanci,
s vírou v Dancing Crackers,
Denisa Říhová

Mohlo by Tě zajímat:

Zatanči si v hudebním videoklipu!

Crackers Akademie 2018

TOP 10 vlastností lektora

Vánoční soustředko: 5 bleskových otázek a odpovědí